Forma 1

2009.10.28. 12:18

A mai nap sok sok idő lesz arra, hogy építsem az oldalt!Mivel aki ismer az tudja, hogy megrögzött Forma 1 rajongó vagyok, így a mai nap ezé a témáé.

Először is így az évad utolsó futama előtt, és a neten olvasot hirekből van kavar arrafele.  Itt van egy teljesen új pálya, mindenki számára ismeretlen. Most tényleg nem lehet azt mondani, hogy van csapat vagy versenyző aki favorit lenne. De találtam valami érdekeset. Sok forma1-el foglalkozó honlap taglalja azt, hogy milyen módom épült az új pálya! A mostani az Egyesült Arab Emírségbe kerül megrendezére. A páya és a körülötte levő szolgáltató komplexum ami mindenki igényeit kiszolgálja. (... de kiét?, mert az enyémet biztos, hogy nem) Az öt csillagos 500 szobás szálloda, vagy a sajtóközpont ami képes 600 újságíró teljes ellátására és persze tegyük hozzá a golfpályát is, mely igen kedvelt sport a tehetősebbek körébe.

Az arabok mint tudjuk mindenbe a legjobbat és a legnagyobbat alkotják. 2010-ben a pálya közelébe nyílik egy Ferrari park. Íme a kép:

Azt hiszem nincs mit hozzá fűzni. Vidámpark és élménypark egyben.

Nem vagyok csapat rajongó, inkább személy.

Az én favoritom Kimi. Az hogy jövőre lesz a nem tudom.... én bízom benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://gojoeblack.blog.hu/api/trackback/id/tr521481127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása