Ki nyert....

2009.11.01. 19:43

A tv-t nézve, az egyik közszolgálati csatora heti músora ment. Szomorúan tapasztaltam, hogy nem lesz többet a 2 országos lefedetségű rádiócsatora. Csak sikerült a politikának annyira belemászni az életünkbe, hogy még a szórakozás eme formáját is elvették tölünk. Elkeseedve figyeltem, ahogy Bocsi és Voga a könnyeivel küszködve olvassák be a reggeli műsorba azt a sok-sok ezer együttérző leveleket. A több perces bejátszásba, nyilatkozott a pályázatot elbíráló testület tag. Próbálták elmagyarázni, hogy csak azért volt a döntés mert több pontot szedett össze a 2 nyertes. Pedig ez hazugság. A végén csak kiderült, hogy nagyon súlyos összegek vannak a háttérbe. Arról szólt a döntés, hogy se a Danubius, se a Sláger nem tud többet fizetni az államnak. Persze, hogy egyik párt se viselné el, ha a zsebéből kicsúszna az a 350. milliónál is több forint. 

Pedig ezek az emberek nem csak azért csinálták, mert ez volt a munkájuk. Tiszta szívvel és odaadással tették amit tettek. Én sokszor voltam úgy, hogy munka közbe hallgatva őket elkezdtem nevetni azon a sok zölségen amit össze tudtak hordani. Hányszor volt olyan amikor Bocsi, Boros és Voga annyira röhögtek a saját ökörségükön, hogy nem tudtak megszólalni. De ne csak a Slágert említsük. Ott van Balázs, Vadon Jani és Rákóczi ugyanezt tették a saját csatornájukon. Hiszen minden nap valahogy de téma volt az hogy a Jani milyen kicsi.

Itt a döntés. Nincs mit tenni.

Misterbig a blogjában említést tesz arról, hogy lesz egy utolsó nagy koncert. Részleteket onnan fogtok megtudni. Akinek van és lesz lehetősége akkor Pesten járni, menjen el és nézze meg őket utoljára. Búcsúzzunk velük együtt egy jó hangulatba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gojoeblack.blog.hu/api/trackback/id/tr391491537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása